Pályázatok

A Rózsa Művek Kft. kapacitásbővítő beruházásának támogatása kombinált hiteltermék keretében

A kedvezményezett neve: Rózsa Művek Kft.
A projekt címe: A Rózsa Művek Kft. kapacitásbővítő beruházásának támogatása kombinált hiteltermék keretében
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01115
A szerződött támogatás összege: 39 416 692 Ft
A támogatás mértéke: 30%
A projekt befejezési dátuma: 2018.09.19.
A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében beszerzésre került egy darab szalagfűrészgép és egy darab CNC megmunkálóközpont. A fejlesztés hatására csökken a gyártási idő, nő a termelékenységünk, a gyártott termékek minősége javul. Az új fűrészgéppel fém profil szelvényeket, tömb anyagokat és rúd anyagokat is tudunk már darabolni.
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
Szechenyi2020-rozsamuvek-cnc-forgacsolás

A Rózsa Művek Kft. termelési kapacitásának bővítése
Projektazonosító: GINOP-1.2.1-14-2014-00228.

2016.02.26.
A Rózsa Művek Kft. 17,18 millió Ft uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül. A   34 367 800 Forintos összköltségvetésű projekt során egy ZMM típusú CNC esztergagéppel, szögfejjel és 2 tonna teherbírású daruval bővült a vállalkozás kapacitása.
 A Rózsa Művek Kft. fémmegmunkálási tevékenységet folytat. Ez magába foglalja egyedi speciális gépek gyártását, alkatrészek forgácsolását, hegesztését, összeszerelését.
A cég egy kapacitásnövelő technológiai fejlesztést hajtott végre, melyben az utolsó eszköz beüzemelése 2016. február 25-én történt meg  , 50 %-os támogatási intenzitású pályázattal,mely révén a beszállítói pozíciója erősödött, magasabb minőség révén, fenntartható módon. A fejlesztés eredményeként eddig általunk nem gyártható méretű és ismétlődő pontosságú alkatrészek gyártására is lehetőség nyílik már. A gazdaságosság is javul mely által az eredmény, versenyképesség is nő.
 Egy darab ZMM típusú CNC esztergagép  daruval kiegészítve illetve egy darab szögfej beszerzésével valósítottuk meg a fejlesztést.
A ZMM típusú esztergagép pedig 3D modell megjelenítésű, Siemens vezérléssel ellátott számítógép vezérelt, korszerű esztergagép, mely már nagy mérettartománnyal, 580 mm átfordulással és 3000mm csúcstávval áll a megrendelők rendelkezésére. Az esztergagép fölé egy 2 tonna teherbírású daru is beszerzésre került, a nagyobb munkadarabok gépre illetve megmunkálás után a géptől való mozgatásuk megvalósításához, könnyebbé tételéhez. Valamint egy darab manuális BT40-es szögfej került még a jelenlegi projekt keretében beszerzésre.
A bővülő szolgáltatási palettának köszönhetően új ügyfelekre teszünk szert, illetve a már meglévő ügyfelek számára az egyre magasabb szintű technológiai elvárásokhoz igazodó szolgáltatást tudunk nyújtani rövidebb vállalási határidővel.

kicsi

kicsi2